Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

GEBOORTEHOROSCOOP

Algemeen


Een geboortehoroscoop is een wiskundige afbeelding waarop de plaatsen staan die de zon, de maan en de andere acht planeten in ons zonnestelsel innemen op het moment van een geboorte.
Om, astrologisch gezien, de eigenschappen en kenmerken te kunnen zien van degene, voor wie de horoscoop wordt getrokken, is naast de plaats van deze planeten (te bepalen met de z.g. efemeriden) ook de stand die deze planeten ten opzichte van elkaar op het moment van de geboorte van groot belang.
Daarom heb je, om een volledige horoscoop van iemand te trekken, naast de datum, ook de geboorteplaats en de exacte geboortetijd nodig. Dit omdat de planeten bewegen en hun verhouding ten opzichte van elkaar voortdurend wijzigt.

Een goede geboortehoroscoop is dan ook veel meer dan een beschrijving van uitsluitend de invloed van de zon op het karakter van iemand. De Zon is weliswaar de belangrijkste planeet uit ons zonnestelsel, maar de Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto hebben ook invloed. Echter, in de astrologie is geen van de andere planeten zo sterk bepalend voor iemands kenmerken als de Zon.
Daarom geeft de beschrijving van het zonneteken, als je niet de exacte datum, plaats en tijd van een geboorte hebt, toch zeer veel informatie over de desbetreffende persoon.
Deze informatie kan het inzicht en begrip voor de handelswijze van die persoon aanzienlijk vergroten. Bij ieder zonneteken zijn bepaalde kenmerken uiteindelijk waarneembaar: De Waterman zal vroeg of laat in discussie gaan en vragen stellen, die een ander niet durft te stellen. De Kreeft zal eens laten blijken dat hij veel gevoeliger is, dan dat hij lijkt. Een Schorpioen zal zijn hartstocht vroeg of laat laten zien en de verbale kracht van de Tweeling zal ooit boven komen drijven.

Klik op jouw sterrenbeeld om die kenmerken te lezen.
Adverteren op jouw horoscoop. Formaat 160 x 120 px. met max drie adverteerders.

  • Aantal pageviews per maand: 180.000 - 200.000
  • Aantal unieke bezoekers per maand: 75.000 - 100.000

Kosten:

  • voor 12 sterrenbeelden € 50,- per maand.
  • Minimale huurtermijn 3 maanden. Prijzen zijn excl. BTW

Mail naar: webmaster@jouwhoroscoop.nl


  Join our 60.336 subscribers
  Er zijn 16 bezoekers online
 [Statistieken]
Cadeautip


Hacker!